Цікаве

5 документальних фільмів про реальний бізнес

Фільми, які не просто надихають, а ще й передають реальний досвід та бізнес-знання.

Startup.cоm. Документальний фільм про долю компанії GovWorks. Це повчальна історія про фінансове планування, залучення капіталу, управління розвитком компанії, підприємницькі навички, управління співробітниками, а також про те, як ділове партнерство катастрофічно впливає на дружні відносини.

Білл Гейтс: Як дивак змінив світ. Це історія про одного з найбагатших людей в світі, який заснував Microsoft. В фільмі черговий раз показано, що Білл Гейтс – дуже розумна людина і геніальний підприємець. Він дивився на багато кроків наперед і діяв відповідно.

Inside: Lego. Документальний фільм, створений Bloomberg, розповідає про одну із найбільших компаній світу – Lego. У фільмі показано, як лідер компанії Йорген Віг Кнудсторп діяв у критичній ситуації, зумівши правильно змінити напрямок роботи.

Стати Ворреном Баффетом. Документалка про Воррена Баффета, одного з головних інвесторів світу. Його методи ведення бізнесу наводять, як приклад. Фільм включає інтерв’ю з самим Баффетом, його партнерами, дочкою, Біллом Гейтсом, інвесторами та іншими важливими особами у житті підприємця.

Steve Jobs: One last thing. Це не так біографія самого Стіва Джобса, як відповідь на питання, чому реклама така ж важлива, як і сам продукт. У документальній стрічці творці розповідають, що надихало Джобса і допомагало йому створювати продукт. Крім того, у фільмі розповідають, як він готував свої легендарні презентації продукту.