Бізнес

Комунікація з командою 

Комунікація з командою

 

Сьогодні бізнесу вкрай важливо правильно спілкуватися зі своєю командою. Як підтримувати один одного і забезпечити роботу колективу?

 

1. Створіть Telegram-канал для команди з контентом, що буде надихати та підтримувати. Розповідайте про життя компанії та перемоги нації, дайте можливість коментувати пости та залишати реакції. Уникайте панічні новини про повітряні тривоги та подібний контент — ті, хто на місцях, і так знають і чують про них.

 

2. Створіть Telegram-чат для керівників. У ньому будуть обговорюватися робочі задачі та інформація, яку потрібно донести команді.

 

3. CEO варто щоранку записувати відеоповідомлення команді. Для підтримки, збереження спокою та з максимальним інформуванням про основні моменти бізнесу (зміни, нововведення й інші новини).

 

4. Ранкові координації на кожному рівні компанії. Керівникам варто зідзвонюватися зі своїми співробітниками: підтримувати бойовий дух, обговорювати робочі задачі, питати про успіхи та труднощі у поточних завданнях.

 

5. Вечірні хвилинки позитиву. Щовечора робіть спільний дзвінок з командою (zoom-міти або телефоном), діліться позитивом за день, відзначайте прогрес, святкуйте локальні успіхи команди.