Цікаве

10 найпотужніших уроків процвітання від автора бестселера “Думай і багатій” – Наполеона Хілла.

Уява- це сила.
«Всі перерви, яких ви потребуєте в житті, перечікуйте разом зі своєю уявою. Уява є майстерністю вашого розуму, вона здатна перетворити енергію розуму в досягнення і багатство ».

Повторення думок необхідно.
«Будь-яка ідея, план або мета може бути поміщена в ваш розум за допомогою повторення думок».

Важка робота обов’язкова.
«Велика і маленька відповідальність ніколи не зустрічаються разом».

Критичний план.
«Створіть певний план для виконання вашого бажання та відразу ж починайте йому слідувати, незалежно від того, чи готові ви чи ні».

Ви повинні зробити хід.
«Завжди настає ваш наступний крок».

Ніколи не дозволяйте невдачі зупиняти вас.
«Едісон терпів невдачі 10000 разів, перш ніж удосконалив електричну лампу. Не зупиняйтеся, навіть якщо невдача трапляється неодноразово ».

Поразка – це знак.
«Коли ви стикаєтеся з поразкою, прийміть це як сигнал, що ваші плани не діють, перебудуйте ці плани, і знову встановіть вітрила у напрямку до вашої заповітної мети».

Уявляйте, як ви залучаєте процвітання.
«Подібно до того, як вашим очам потрібне світло, щоб бачити, так нашому мозку необхідно подання, щоб принести плоди».

Ви повинні мати певну мету.
«Існує одна якість, якою необхідно володіти, заради перемоги, це визначеність в цілях, знання того, чого ви хочете досягти і пристрасне бажання володіти цим».

Використовуйте самонавіювання.
«Ваша здатність використовувати принцип самонавіювання в значній мірі залежить від вашої здатності концентрувати увагу на даному бажанні, поки це бажання не стане гарячою нав’язливою ідеєю».

Самонавіювання є процесом повторення думок самому собі. Слово «самонавіювання» має стати частиною вашої повсякденної лексики. Наполеон Хілл сказав: «Коли ваші бажання досить сильні, ви отримуєте надлюдські сили, на досягнення». Ви володієте цими силами, переконайтеся, що ви використовуєте їх.