Бізнес

7 серіалів про бізнес, які варто подивитися кожному

7 серіалів про бізнес, які варто подивитися кожному

Осінь – чудова пора для перегляду серіалів. Тому пропонуємо добірку цікавих і корисних серіалів про бізнес, про перегляд яких ви точно не пожалкуєте.

«Божевільні». У центрі сюжету серіалу – робота рекламного агентства Нью-Йорка і життя його креативного директора – майстра маніпуляцій та інтриг. Знаходячись на вершині кар’єри, він протистоїть конкурентам, прагнучи зберегти своe становище в компанії.

«Стартап». Серіал розповідає про світ стартапів, вчить бути розбірливими при виборі інвесторів, а також показує, що буває, якщо використовувати «брудні» гроші.

«Як домогтися успіху в Америці». Головні герої – начебто звичайні хлопці. Відрізняються вони від однолітків лише тим, що хочуть більшого. Намагаючись досягти «американської мрії», хлопці зіткнуться з перешкодами, знайомими кожному підприємцю.

«Мілдред Пірс». Дівчина влаштовується на роботу офіціанткою, щоб прогодувати дітей. Згодом вона з’ясовує, що її покликання – випічка. І 10 років потому Мілдред вже власниця трьох ресторанів. Цей серіал – не тільки про те, як досягти успіху, а й про ціну, яку доведеться за це сплатити.

«Дві дівчини без копійчини». Макс та Керолайн розносять напої та їжу в ресторані, а у вільний від роботи час мріють започаткувати власний бізнес. Не вистачає лише «дрібниці» – $250 тисяч. Серіал демонструє, з якими труднощами зустрічаються люди, які вирішили починати бізнес удвох. 

«Імперія». Це історія про колишнього наркоторговця Люциуса Лайона, який примудрився заробити шалений статок на хіп-хопі та став королем музичної індустрії. Однак життя дає випробовування всім – навіть найбагатшим та найвпливовішим.

«Траст». Серіал заснований на реальних подіях. Розповідає про те, як в Римі викрали спадкоємця нафтової компанії Getty Oil. Цей серіал навчить вас мислити стратегічно і планувати свої дії.